Author Topic: how do i setup etouch to accept coins?  (Read 1643 times)

Offline Barcrest

  • Developer and Head Honcho.
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 13510
  • Fu: +92/-5
  • Grooooooooovy!
Re: how do i setup etouch to accept coins?
« Reply #15 on: February 05, 2019, 01:37:39 PM »
You have to use joy to key. E-Touch was set up to use keyboard encoders like the iPac which sends keypresses and this is what I have used to hook up a multi coin mech.
Keep on Rocking in the Free World \m/ ;D\m/



Jukebox Stats...

Offline dwade12345

  • Commercial Operator
  • Newbie
  • **********
  • Posts: 11
  • Fu: +0/-0
Re: how do i setup etouch to accept coins?
« Reply #16 on: February 05, 2019, 03:42:44 PM »
copy, thanks! I am using this at home but having it fully functional may be nice, other than the fully supporting coin mech what other features will the commercial license get me?  Was also on the fence about the lifetime upgrade to get access to all the skins, i assume commercial get access to all the skins?

Offline Barcrest

  • Developer and Head Honcho.
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 13510
  • Fu: +92/-5
  • Grooooooooovy!
Re: how do i setup etouch to accept coins?
« Reply #17 on: February 06, 2019, 09:32:32 AM »
copy, thanks! I am using this at home but having it fully functional may be nice, other than the fully supporting coin mech what other features will the commercial license get me?  Was also on the fence about the lifetime upgrade to get access to all the skins, i assume commercial get access to all the skins?

Commercial is the same as lifetime with the additional access to the commercial section of the forum and also the coin mech will work correctly.
Keep on Rocking in the Free World \m/ ;D\m/



Jukebox Stats...